Siitepöly, 20 g


Siitepöly, 20 g

Varastossa
voidaan lähettää 5-10 päivän kuluessa

4,00 / pakkausta

 

Siitepölyrae Suomen luonnosta.

Siitepölyraetta on helppo käyttää joko sellaisenaan tai sekoitettuna puuroon, viiliin, jogurttiin, taikinoihin. Lisää smoothieen tai muuhun juomaan. 1/4 - 1 tl päivässä riittää yleiskunnon ylläpitoon. Aloita varovasti ja varmistu, että et ole allerginen siitepölylle.

On sanottu, että siitepöly on niin ravinteikasta, että ihminen pärjää kauan vain siitepölyn ja veden avulla. Siitepölyn ominaisuudet riippuvat siitä, mistä kukista mehiläiset ovat sen keränneet.

Siitepöly sisältää runsaasti proteiinia (7- 35 % riippuen kasvista), joten se on hyvä proteiinin lähde. Lisäksi se sisältää mm. aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, flavonoideja, hiilihydraatteja sekä fytosteroleita, kivennäisaineita.

Lääketieteen tutkimusten mukaan siitepöly estää bakteerien kasvua. Tämä perustuu samaan glukoosioksidaasientsyymiin, mikä toimii myös hunajassa estämässä bakteerien kasvua.

Siitepölyä käytetään myös siitepölyallergian siedätyshoidossa lääkärin ohjeiden mukaan. Siitepölyallergisten on syytä välttää siitepölyn käyttöä ilman lääkärin ohjeistusta.

Säilytä kuivassa paikassa.

 

 

Suosittelemme myös

Hunaja ruukku,lahjapakkaus, 140 g
8,50
Toimituksen paino: 270 g

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hunajat, Muut tuotteet