Tyrnijauhe, 50 g

Varastossa
voidaan lähettää 5-10 päivän kuluessa

5,80


 

Terveyttä tyrnistä - kotimainen tyrnijauhe sisältää marjan ravinteikkaat siemen- ja kuoriosat.

Monikäyttöinen tyrnijauhe sopii hyvin puuroihin, viiliin, jogurttiin, myslin sekaan, smoothiejuomiin, leivontaan, kiisseleihin, ruoanlaittoon. Tyrnijauhetta on helppo käyttää. 1 tl tyrnijauhetta vastaa noin 1 dl tuoretta marjaa.

Tyrni on hapan marja. Happamuus johtuu marjan sisältämistä omena-, viini- ja kiinahapoista. Tyrni on oikea vitamiini- ja terveyspommi. Tyrni sisältää mm. sinkkiä, mangaania, magnesiumia ja kalsiumia, jotka vahvistavat luustoa ja pitävät yllä lihaskuntoa sekä vahvistavat hermorakenteita. Tyrni parantaa kolestoroliarvoja, ja koska se sisältää E- ja K-vitamiineja, tyrni lievittää myös sisäisiä tulehdustiloja.

Terveellinen tyrni on runsaskuituinen, siinä on  E- vitamiinia ja runsaasti ja C- vitamiinia sekä luontaista tiamiinia (B1). Tyrni sisältää myös tyrniöljyä, jota on marjassa sekä tyrnin siemenissä.  Tyrnin sisältämä isoramnetiini-flavonoidi edistää sydämen terveyttä.

Tyrni tekee hyvää kuivalle iholle, hiuksille ja se on hyväksi myös mm. verenkierrolle, verisuonille sekä koko kehon puolustusjärjestelmälle.

Tutustu myös muihin marjajauheisiimme. Tee eri marjajauhoistamme oma sekoitus makusi mukaan.

Marjajauheisiimme ei ole lisätty sokeria.

Ota marjajauheita mukaan retkelle, mökille, matkalle.

Osta nyt. Nopea toimitus.

 

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Marjajauheet - terveyttä ja hyvää oloa